Beraria H - Evenimente incheiate

Fado Night #PeTerasă cu Ambra | Berăria H

Joi - 2 iulie - te invităm să descoperi finele nuanțe ale muzicii fado, alături de Ambra, pe terasa Berăriei H. Vino să iei parte la un show în spirit portughez și pus în scenă de o artistă care convinge prin naturalețe, pasiune, complexitate și trăire profundă!

Concert Mircea Vintilă @Acoustic Garden

Miercuri - 1 iulie - Mircea Vintilă te invită la un nou concert acustic în grădina muzicală a Berăriei H. Vino să asculți LIVE piesele tale preferate ale artistului într-o atmosferă superbă, cu mâncare bună și bere rece!

Beer, Wine & Dine // By The Lake

Vino să te bucuri de vară pe terasa Berăriei H - lângă lacul Herăstrău - cu o doză perfectă de distracție și relaxare pregătită de noi: Beer, Wine & Dine // By The Lake. Intrarea este liberă!

Sâmbătă la Terasă // #ByTheLake

Sâmbătă - 27 iunie - ne dăm din nou întâlnire pe terasa cu #ChefDeViață, chiar pe marginea lacului Herăstrău. Știi că avem deja berea pusă la rece, mâncarea delicioasă așteaptă să o comanzi, iar tu nu trebuie decât să te bucuri de timp de calitate cu cei dragi într-un decor superb de vară.

Dan Helciug (Spitalul de Urgență) @ Acoustic Garden

Vineri - 26 iunie - pe Terasa cu Chef de Viață cântăm cu toții "Trăiască Berea!", "Prietenii", "Ori la Bal ori La Spital" plus multe alte piese noi și coveruri, alături de Dan Helciug, solistul trupei Spitalul de Urgență.

Joia la Terasă în Parc / Berăria H

Dacă e joi, profităm de aerul de vară și de vremea de afară să ne revedem în parc, la terasa de lângă lac, pentru maxim relax alături de cei dragi.

Mircea Vintilă // 24 iunie // Music Under The Tree

Miercuri - 24 iunie - Mircea Vintilă readuce muzica Folk pe Terasa cu Chef De Viață a Berăriei H. Vino să asculți LIVE piesele tale preferate ale artistului într-o atmosferă superbă, cu mâncare bună și bere rece!

Sâmbătă la Terasă // #ByTheLake

Sâmbătă - 20 iunie - ne dăm din nou întâlnire pe terasa cu #ChefDeViață, chiar pe marginea lacului Herăstrău. Știi că avem deja berea pusă la rece, mâncarea delicioasă așteaptă să o comanzi, iar tu nu trebuie decât să te bucuri de timp de calitate cu cei dragi într-un decor superb de vară.

EL Negro - Acoustic @ Jamaican Nights by The Lake

Vineri - 19 iunie - El Negro aduce sound-ul reggae pe malul Lacului Herăstrău într-o seară unde relaxarea și starea de bine vor fi la ele acasă pe #TerasaCuChefDeViață.

Concert Emeric Imre / Acoustic Garden / Berăria H

Joi - 18 iunie - pe scena Terasei cu Chef De Viață urcă Emeric Imre, "nebunul de alb" al folk-ului românesc.

Beer, Wine & Dine // By The Lake

Vino să te bucuri de vară pe terasa Berăriei H - lângă lacul Herăstrău - cu o doză perfectă de distracție și relaxare pregătită de noi: Beer, Wine & Dine // By The Lake. Intrarea este liberă!

Alexandra Ungureanu & Ștefan Orfescu @ Acoustic Garden

Marți - 16 iunie - terasa din grădina acustică a Berăriei H este gata să primească pe scenă un duo inedit al muzicii românești: Alexandra Ungureanu + Ștefan Orfescu. Dacă pe Alexandra Ungureanu ai cunoscut-o prin colaborările de mare succes cu trupele CRUSH sau Sistem, pe Ștefan Orfescu îl știi atât din featuringuri cu nume mari precum Paula Seling, Parlament, Leo Iorga sau Schimbul 3, cât și dintr-o carieră impresionantă alături de propriul band.

Mihai Meiroș & Band // Love Songs Live #ByTheLake

Luni - 15 iunie - te așteptăm pe terasă la un show live plin de stări și de vibrații, alături de etern îndrăgostitul Mihai Meiroș - solistul trupei TYPPO și fost concurent Vocea României.

Romanița & Band @ Nights By The Lake

Sâmbătă - 13 iunie - ne revedem lângă lacul Herăstrău cu ROMANIȚA, semifinalistă Vocea Românie, pentru încă un show marca "Nights By The Lake". Alături de band-ul ei, Romanița promite un show live memorabil pe care îl vei savura la maxim.

Alex Ștefănescu @ Music Under The Tree

Vineri - 12 iunie - pe scena de sub copac a Berăriei H urcă Alex Ștefănescu - o figură nouă, dar tot mai des întâlnită și foarte bine primită pe ecranele și scenele din România. De la emisiuni concurs precum Vocea României, Românii Au Talent sau iUmor și până la mari scene din București sau din țară, Alex Ștefăneascu se integrează perfect, distrează și încântă pe oricine, prin muzică, versuri deștepte, carismă și umor.

Alexandra Ungureanu & Ștefan Orfescu @ Acoustic Garden

Joi - 11 iunie - terasa din grădina acustică a Berăriei H este gata să primească pe scenă un duo inedit al muzicii românești: Alexandra Ungureanu + Ștefan Orfescu. Dacă pe Alexandra Ungureanu ai cunoscut-o prin colaborările de mare succes cu trupele CRUSH sau Sistem, pe Ștefan Orfescu îl știi atât din featuringuri cu nume mari precum Paula Seling, Parlament, Leo Iorga sau Schimbul 3, cât și dintr-o carieră impresionantă alături de propriul band.

Romanian Nights - #live pe terasă cu Joy Band

Miercurea ne vedem la un nou concert din seria #RomanianNights pe terasa Berăriei H - show-ul cu cele mai îndrăgite piese românești de dragoste și de dor, interpretate LIVE de Joy Band.

Jazz Trio #LIVE - Music Under The Tree

Marți - 9 iunie - ne bucurăm de muzică live și te așteptăm pe terasă, lângă lac, la o seară de Jazz Ambiental alături de celebrul Trio al Jazz-ului: Puiu Pascu, Virgil Popescu și Titi Herescu.

Mihai Meiroș & Band // Love Songs Live #ByTheLake

Luni - 8 iunie - te așteptăm pe terasă la un show live plin de stări și de vibrații, alături de etern îndrăgostitul Mihai Meiroș - solistul trupei TYPPO și fost concurent Vocea României.

Romanița & Band @ Nights By The Lake

Sâmbătă - 6 iunie - scena de lângă lac a Berăriei H este rezervată pentru ROMANIȚA, semifinalistă Vocea Românie, în primul concert din noul sezon "Nights By The Lake". Alături de band-ul ei, Romanița promite un show live de excepție cum sigur n-ai mai văzut de ceva timp.

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…