Beraria H - Evenimente incheiate

Mircea Vintilă @ Music Under The Tree

Joi - 22 august - Mircea Vintilă readuce muzica Folk pe Terasa cu Chef De Viață a Berăriei H. Vino să asculți piese ca "Pământul deocamdată", "Bade Ioane", "Dragă Miruna" și multe alte cântece de colecție, interpretate LIVE pe scena de sub copac, chiar lângă lacul Herăstrău.

Romanian Nights - #live pe terasă cu Joy Band

Miercurea, pe terasa de lângă lac a Berăriei H răsună muzica românească pe care o îndrăgești, dar rar o mai poți asculta. Muzica ușoară și piesele rock cu care au crescut generații întregi sunt acum reinterpretate, reochestrate și reapreciate chiar pe malul lacului Herăstrău.

Jazz Trio #LIVE - Music Under The Tree

Marți - 20 august - te așteptăm pe terasă, lângă lac, cu muzică de calitate interpretată LIVE de celebrul Trio al Jazz-ului: Puiu Pascu, Virgil Popescu și Titi Herescu. Intrarea este liberă, iar prezența în număr cât mai mare este indicată!

Seară Grecească #PeTerasă: Korina Spanos & Band

Sâmbătă - 17 august - ne vedem la încă o seară grecească #PeTerasă cu artista de origine greacă, Korina Spanos. Alături de band-ul ei cu care a cucerit scene din toată lumea, Korina Spanos promite un show de zile mari care te va ține în picioare până noaptea târziu.

Jukebox & Bella Santiago în concert #PeTerasă

Vineri - 16 august - Trupa Jukebox și Bella Santiago (câștigătoarea X Factor 2018) te invită #PeTerasă la un show plin de #ChefDeViață.

Iulia Dumitrache & Band - Balkanic Show @ Nights By The Lake

Joi - 15 august - e din nou Balkanic Show #PeTerasă cu Iulia Dumitrache & Band, iar tu trebuie să spui prezent! Dacă tot e zi liberă, ia-ți pantofii de dans și invită-ți prietenii în #OrașulCuChefDeViață să începem weekend-ul în forță cu o seară memorabilă.

nICE CREAM Fest | Serenada Înghețatelor

nICE nICE baby! Anul acesta te răcorești și topești de plăcere la prima ediție nICE CREAM Fest | Serenada Înghețatelor (15-18 august).

Direcția 5 x Concert Sub Lună Plină [SOLD-OUT]

Miercuri - 14 august - ne revedem la încă un #ConcertSubLunăPlină cu Direcția 5, una din cele mai iubite trupe din muzica românească. "Am nevoie de tine", "O fată ca ea", "Forever love" sunt doar câteva din hit-urile pe care le vom fredona cu drag, pe marginea lacului Herăstrău.

Concert Emeric Imre @ Music Under The Tree

Marți - 13 august - pe scena Terasei cu Chef De Viață urcă Emeric Imre, "nebunul de alb" al folk-ului românesc.

Ioana Ignat în concert #PeTerasă la Berăria H

Luni - 12 august - Ioana Ignat te invită pe terasă la un show plin de #ChefDeViață, de la care nu vor lipsi hit-urile "Nu mă uita", "Ma dezîndrăgostesc", dar și cel mai nou hit al artistei "Lângă ea". Fosta finalistă Vocea României va urca pe scenă alături de Band-ul ei și promite un show memorabil care îți va prelungi weekend-ul cu încă o zi memorabilă.

Brazilian Night #PeTerasă: Biu Marquetti & Band

Sâmbătă - 10 august - BIU MARQUETTI (ex Mandinga) aduce atmosfera de la Rio pe terasa noastră lângă lac și te invită la prima #SearăBraziliană din #OrașulCuChefDeViață. Alături de un band format doar din muzicieni sud-americani și dansatoare superbe, Biu promite un show electrizant și colorat care te va ține în picioare până târziu în noapte.

The Paella & Wine Festival 2019

Anul acesta, zilele de 10 și 11 august cu siguranță au gust: pe terasa noastră are loc mult așteptatul THE PAELLA & WINE FESTIVAL - ediția a 2-a!

Mariana Risipitu & Taraful Marcel Raț // Hora din Balcani #PeTerasă

Vineri - 9 august - dăm mână cu mână și intrăm în joc cu voie bună la un spectacol de zile mari cu Mariana Risipitu & Taraful Marcel Raț, pe terasa Berăriei H - Orașul Cu Chef de Viață.

Ovidiu Niculescu @ Nights By The Lake

Joi - 8 august - interpretul și actorul Ovidiu Niculescu te cheamă la concert și la câteva beri reci pe terasa noastră de lângă lacul Herăstrău. Artistul vine și cu întăriri pentru extra #ChefDeViață: un band format doar din instrumentiști antrenați în forțele speciale ale petrecerilor la nivel național.

Concert Timpuri Noi @ Music Under The Tree

Miercuri - 7 august - trupa Timpuri Noi revine pe terasa Berăriei H pentru un concert acustic de care îți vei aminti multă vreme. Vino să vezi una din cele mai longevive trupe rock din România într-un concert în aer liber, cu mâncare bună, bere rece și mult chef de viață!

Jazz Trio #LIVE - Music Under The Tree

Marți - 6 august - te așteptăm pe terasă, lângă lac, cu muzică de calitate interpretată LIVE de celebrul Trio al Jazz-ului: Puiu Pascu, Virgil Popescu și Titi Herescu. Intrarea este liberă, iar prezența în număr cât mai mare este indicată!

Concert Luna Amară @ Acoustic Garden

Luni - 5 august - te invităm la un super concert sub cerul liber cu Luna Amară, pe terasa Berăriei H. Indiferent dacă cerul va fi "Roșu Aprins" sau "Gri Dorian", tot "#OrașulCuChefDeViață va avea un "Asfalt" fără niciun "Loc lipsă".

Seară Grecească #PeTerasă: Acropolis Band // 3 august [SOLD-OUT]

Sâmbătă - 3 august - ți-am pregătit încă o Seară Grecească cu muuult #ChefDeViață pe terasa Berăriei H. Pe scenă va urca binecunoscuta formație ACROPOLIS BAND, gata să încingă atmosfera și să ducă distracția la nivelul Acropolelor din Atena.

Festivalul Iute 2019

În perioada 3-4 august (sâmbătă & duminică) te așteptăm la cel mai picant festival pe care l-a văzut Bucureștiul: Festivalul Iute 2019 - ediția 2!

Vali Crăciunescu & Cooperativa 9 @ Nights By The Lake

Vineri – 2 august – Vali Crăciunescu & Cooperativa 9 te invită la un super show pe terasa Berăriei H unde se decretează cod galben de distracție & chef de viață. Pregătește-te pentru un concert plin de voie bună și distracție cât cuprinde, chiar pe marginea lacului Herăstrău.

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…