Beraria H - Evenimente incheiate

Iulia Dumitrache & Band - Balkanic Show #PeTerasă | Berăria H

Ce zici de un Balkanic Show #PeTerasă cu Iulia Dumitrache & Band într-o sâmbătă, pe 15 iunie? Noi zicem că va ieși un show total așa cum găsești numai la Berăria H. Ai la dispoziție cea mai mare terasă din București să te desfășori, să cânți și să dansezi, sub cerul liber sau sub nori. Noi zicem că va fi EPIC și că poți deja să le faci program cu #ChefDeViață și prietenilor tăi.

Seară Grecească: Meet The Greeks // 14 iunie // #PeTerasă

Vineri - 14 iunie - ne revedem cu formația Meet The Greeks pe terasa Berăriei H pentru încă o SEARĂ GRECEASCĂ de neuitat pe marginea lacului Herăstrău.

Teo, Vio & Costel - #PrimaDată la Berăria H

JOI - 13 iunie - pe scena Berăriei H urcă pentru prima dată Teo, Vio și Costel, probabil cel mai de succes trio al stand-up-ului românesc de la Doru, Octavian și Dumitru încoace. :) Hohotele de râs, ropotele de aplauze și clinchetele halbelor de bere vor răsuna în cea mai mare Berărie din Sud Estul Europei, într-un spectacol-eveniment de pus pe coperta istoriei umorului românesc.

Romanian Nights - #live pe terasă cu Joy Band

Miercurea, pe terasa de lângă lac a Berăriei H răsună muzica românească pe care o îndrăgești, dar rar o mai poți asculta. Muzica ușoară și piesele rock cu care au crescut generații întregi sunt acum reinterpretate, reochestrate și reapreciate chiar pe malul lacului Herăstrău.

Dan Teodorescu (TAXI) @ Acoustic Garden

Marți - 11 iunie - Dan Teodorescu (solistul trupei TAXI) te cheamă la un concert deosebit pe terasa Berăriei H, un show marca Acoustic Garden. Artistul vine însoțit de Daria Corbu, o voce plină de pathos care va completa spectacolul de care te vei putea bucura într-un decor superb de Herăstrău.

Malta vs. România // Preliminarii EURO 2020 // Berăria H

Luni - 10 iunie - vino cu toată gașca pe terasa Berăriei H să vedem meciul României cu Malta, pe ECRANE GIGANT, în cursa pentru calificarea la EURO 2020. Te așteptăm cu mâncare delicioasă și bere rece, pe marginea lacului Herăstrău, ca să fim siguri că vei savura partida la maxim și că vom marca împreună încă o seară memorabilă pe #TerasaCuChefDeViață!

Direcția 5 #PeTerasă #DinNou | Berăria H

Pe 10 iunie știm că o să fie o seară de LUNI specială - Direcția 5 cântă #DinNou #PeTerasă la Berăria H, sub binecunoscutul copac de deasupra scenei. Hai să ne strângem cu toții în fața scenei și să ne bucurăm (#DinNou) de toate hit-urile trupei pe care le îndrăgim atât de mult.

Sâmbăta la Terasă // #ByTheLake

Sâmbătă - 8 iunie - vino la Berăria H și sărbătorește vara cum se cuvine: cu bere rece și mâncare delicioasă sub cerul liber. 🍺 Te așteptăm de dimineața până seara, pe Terasa cu #ChefDeViață, chiar pe marginea lacului Herăstrău!

Norvegia vs. România // Preliminarii EURO 2020 // Berăria H

Vineri - 7 iunie - suntem suporterii României în meciul împotriva Norvegiei din Preliminariile Euro 2020. Ești invitat să faci atmosferă și să susții alături de prieteni echipa națională de fotbal într-o transmisiune LIVE pe ecrane GIGANT, pe terasă și în interior, ajutat de multă bere și mult #ChefDeViață!

Vali Crăciunescu & Band @ Nights By The Lake

Vineri – 7 iunie – Vali Crăciunescu & Co te invită la un super show pe Terasa cu Chef de Viață, energic ca un început de weekend și de vară. Pregătește-te pentru un concert plin de voie bună și distracție cât cuprinde, chiar pe marginea lacului Herăstrău.

Mircea Vintilă // 6 iunie // Acoustic Garden

Joi - 6 iunie - Mircea Vintilă readuce muzica Folk pe Terasa cu Chef De Viață a Berăriei H. Vino să asculți LIVE piesele tale preferate ale artistului într-o atmosferă edenică, cu mâncare bună și bere rece! Intrarea este liberă.

Romanian Nights - #live pe terasă cu Joy Band

Miercurea, pe terasa de lângă lac a Berăriei H răsună muzica românească pe care o îndrăgești, dar rar o mai poți asculta. Intrarea este liberă, iar rezervarea locurilor este recomandată!

Jazz Trio #LIVE w/ Oana Sîrbu - Music under the tree

Marți - 4 iunie - Oana Sîrbu este special invitată la #JazzNight să-ți coloreze seara alături de celebrul Trio al Jazz-ului: Puiu Pascu, Virgil Popescu și Titi Herescu. Intrarea este liberă, iar prezența în număr cât mai mare este indicată!

KOmasters #3 - Berăria H - 3 Iunie

Luni - 3 iunie - cei mai explozivi kickboxeri se intorc la Berăria H pentru un spectacol total în ring care te va ține cu sufletul la gură până la final! Veți avea ocazia să vedeți în acțiune nume grele precum Mirel Dragan, Grigore Ion, Radnev Alexandru, Lupu Florin, Vrânceanu Ion, dar și pe cea mai talentată luptatoare de kickboxing din România, Cebuc Andreea .

Finala Champions League: Tottenham vs. Liverpool @ Berăria H

Sâmbătă - 1 iunie - la Berăria H e ziua marelui meci al anului 2019: Finala Champions League dintre Tottenham si Liverpool este transmisă LIVE pe ecrane GIGANT, pe terasă și în interior, iar tu și prietenii tăi sunteți invitați în Orașul cu Chef de Fotbal!

1 Iunie cu Trupa PAM PAM și prietenii


De ziua Copilului, echipa Berăriei H vă așteaptă în Orașul cu Chef de Joacă pentru a sărbători 1 iunie cu Trupa Pam Pam și prietenii! Pregătim un maraton de surprize, spectacole și distracție.

Seară Grecească #PeTerasă: Acropolis Band | Berăria H

Vineri - 31 mai - petrecem în stil grecesc pe malul Lacului Herăstrău și ne bucurăm spectacolul celor de la Acropolis Band printr-un nou show ce ne va ține în picioare toată noaptea.

Tavi Colen & EMMA (Radio ZU) & Band @ Nights by The Lake

Joi - 30 mai - dăm startul weekend-ului mai devreme printr-un show #PeTerasă cu Tavi Colen (ex Talisman) și EMMA (de la Zu), alături de band.

Festivalul Dulce 2019

În perioada 30 mai - 2 iunie, pe terasa Berăriei H are loc Festivalul Dulce 2019 - un dans al gusturilor deosebite la care toată lumea e invitată. Suntem deja la a 2-a ediție și știm să răsfățăm copilul din tine cu prăjituri, înghețate și deserturi fine. :)

Finala Europa League: Chelsea vs. Arsenal @ Berăria H

Miercuri - 29 mai - ne întâlnim la Berăria H să vedem Finala Europa League dintre Chelsea și Arsenal alături de prieteni și multă bere rece! Meciul va fi transmis LIVE pe ecrane GIGANT, atât pe terasă cât și în interior.

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…