Beraria H - Evenimente incheiate

Carla's Dreams în Concert la Berăria H

Wop Wop! E oficial: concert Carla's Dreams pe 23 octombrie. UNDE? La Berăria H - Orașul cu Chef de Viață. Pregătește-te pentru un show uriaș cu toate ACELE hit-uri care au intrat sub pielea ta: de la "#eroina", "P.O.H.U.I", "Imperfect" și "Până la sânge", "Te Rog".

"We Will Rock You!" - The QUEEN Live Experience by Merqury Legacy [IT]

Sâmbătă - 20 octombrie - pregătește-te pentru o experiență extraordinară deoarece la Berăria H are loc un show tribut QUEEN cum rar poți vedea pe meleagurile noastre. Italienii de la Merqury Legacy, cel mai bun band QUEEN TRIBUTE din Europa, ți-au pregătit un concert absolut nebun cu costume și proiecții vizuale care îți vor da senzația că Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor și John Deacon au acaparat scena Orașului cu Chef de Viață!

Irina Loghin în concert la Berăria H

Sâmbătă - 20 octombrie - pe scena Orașului cu Chef de Viață va urca, în aplauzele și chiuiturile dumneavoastră, regina muzicii populare românești: Irina Loghin. Hai să retrăim cu toții cele mai celebre cântece din zestrea muzicală a tuturor românilor și să jucăm împreună cea mai mare horă din anul centenarului!

Un Festival de Toamnă în Herăstrău

Pe 20 și 21 octombrie, profităm de recolta anului și te invităm la "Un Festival de Toamnă în Herăstrău" - festinul culinar tradițional creat în spirit pur românesc. Vom pregăti live Fasole cu Ciolan într-un CEAUN GIGANT (jumătate de tonă), vom avea oi și boi la proțap, pastramă și alte bunătăți pe grătar, zacuscă și dulceață făcută de noi, țuică fiartă, vin fiert, must, plăcinte, clătite și câte mai câte.

Teatru pentru Copii - Robin Hood

Sâmbătă - 20 octombrie - vă invităm cu mic, cu mare la Berăria H, să ne bucurăm cu toții de povestea lui Robin Hood, pusă în scenă de actorii Teatru la Cinema. Intrarea este gratuită.

Viorica și Ioniță cu Taraful din Clejani în concert la Berăria H

Vineri - 19 octombrie - Viorica și Ioniță cu Taraful din Clejani urcă din nou pe scena Berăriei H pentru un recital de muzică românească veche așa cum nu ai mai auzit în altă parte. Lasă-te fascinat și răscolit de cântecele vechi care au cucerit marile scene ale lumii, de la Paris la Tokyo și de la Los Angeles înapoi la București!

Joia de ieșeală în oraș - #WeekendPreview | #FreeBeer #FreeTaxi

La Berăria H, fiecare joi seară se lasă cu ieșeală generală. După job, ia-ţi colegii şi hai la o bere în Oraşul Cu Chef de Viaţă - Berăria H. Că la bere vin cele mai bune idei, fie că discuţi proiectul la care lucrezi sau programul de weekend.

Romanian Nights la Berăria H cu Joy Band

Miercuri, 17 octombrie, în Orașul cu Chef de Viață răsună muzica românească pe care o îndrăgești, dar rar o mai poți asculta. Intrarea este liberă, iar prezența cu chef de viață este încurajată!

Concert Alexandra Ușurelu - "Lumea, cum ai vrea sa fie" la Berăria H

Marți // 16 octombrie: Alexandra Ușurelu & Band - Concert Extraordinar desprins din turneul național "Lumea, cum ai vrea sa fie"

Cupa Cluburilor la Darts

Sâmbătă și duminică (13-14 octombrie), vă așteptăm la Berăria H pentru 2 zile de Darts de mare calitate. Acestea vor marca deschiderea Campionatului Național de Darts - Sezonul 2018/2019. Accesul este gratuit!

Concert Connect-R & SHIFT - "Piele albă, piele neagră"

Sâmbătă - 13 octombrie - Connect-R & SHIFT vor face un duo de senzație la Berăria H pentru un super show construit în jurul ultimului hit: "Piele albă, piele neagră". Artiștii promit un concert al contrastelor muzicale, cu jocuri de lumini și proiecții speciale, prin care stilurile Hip Hop, Trap și Pop se vor completa reciproc, arestând publicul și ținându-l cu mâinile ridicate până la final.

Aviance Darts Cup

Sâmbătă și duminică (13-14 octombrie), vă așteptăm la Berăria H pentru 2 zile de Darts de mare calitate. Acestea vor marca deschiderea Campionatului Național de Darts - Sezonul 2018/2019. Accesul este gratuit!

Dan Ciotoi și Formația Generic LIVE la Berăria H [SOLD-OUT]

Vineri - 12 Octombrie - Dan Ciotoi și formația Generic te invită la primul lor concert din toamnă în Orașul cu Chef De Viață. Vino să petreci o seară de neuitat alături de cei dragi și de formația care a dat lumii hit-uri precum "Lanțul de iubire”, „Fratele meu”, "Trenul Vieții" sau „Ineluș cu piatră scumpă” și multe altele.

Joia de ieșeală - #WeekendPreview | #FreeBeer #FreeTaxi

La Berăria H, fiecare joi seară se lasă cu ieșeală generală. După job, ia-ţi colegii şi hai la o bere în Oraşul Cu Chef de Viaţă - Berăria H. Că la bere vin cele mai bune idei, fie că discuţi proiectul la care lucrezi sau programul de weekend.

AC/DC - The True Experience by Dog eat Dog (IT)

Prepare to be rocked! Miercuri - 10 octombrie - te invităm să trăiești adevărata experiență AC/DC, una din trupele care a trasat istoria muzicii Rock din toată lumea. Ți-am pregătit un show aproape identic cu cel al trupei lui Angus și Malcom Young în "regia" băieților de la Dog eat Dog, cel mai îndrăgit tribute band al Italiei.

Concert Smiley în Orașul Cu Chef De Viață

Pune un zâmbet pe față și notează-ți în calendar: marți - 9 octombrie - Smiley urcă pentru prima dată în acest an pe noua scenă din Orașul cu Chef De Viață. "De unde vii la ora asta?", "Ce mă fac cu tine de azi?", "Vals" și multe alte hit-uri ale artistului te vor ține în picioare și te vor face să strigi BIS!

PINK LIGHT w/ Antonia, Vunk

Sâmbătă - 6 octombrie - AVON împreună cu Antonia și trupa VUNK te invită la Berăria H să te bucuri de un concert caritabil inedit. Fii alături de noi în luna dedicată luptei împotriva Cancerului de Sân şi donăm valoarea biletului tău Asociaţiei MAME, pentru proiectul Planeta Roz care sprijină victimele cancerului de sân.

Teatru pentru Copii - Micul Prinț

Sâmbătă - 6 octombrie - vă invităm la o adaptare interactivă după povestea ”Micul Prinț” de A. de Saint-Exupery. Copiii vor fi companionii Micului Prinț și ajutor de nădejde în aventura sa pe Pământ, în căutarea unui prieten adevărat. Intrarea este gratuită, iar prezența cu mic cu mare este încurajată!

Facem Dulceață #outdoor | 5 tipuri diferite

În weekend-ul 6-7 octombrie Facem Dulceață la tuci pe terasa Berăriei H și vestim toamna cum se cuvine: cu mâncare, băutură și dulcețuri fine. Vino să iei parte la un spectacol de #livecooking cu 5 tipuri speciale de dulceață pe care le vei putea degusta sau cumpăra pentru acasă.

Seară Grecească: Nikolaos Papadopoulos & Band

Vineri - 5 octombrie - prima seară grecească din această toamnă este găzduită de binecunoscutul Nikolaos Papadopoulos și band-ul său, iar invitați sunt toți cei cu chef de viață și distracție pe ritmuri balcanice. Ca de obicei, te vei putea bucura de muzică, dansuri și preparate grecești + un show inedit cu 15 oameni pe scenă, gata să te țină în picioare până dimineața.

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…