Beraria H - Evenimente incheiate

Romanița & Band // Nights By The Lake

Sâmbătă, 19 septembrie, ne revedem cu ROMANIȚA, semifinalista Vocea Românie. Alături de band-ul ei, Romanița promite un show live memorabil pe care îl vei savura la maxim.

Café-Concert #PeTerasă - Luminița Bădună & The Pianist

Vineri - 18 septembrie - vino să asculți piese clasice și hit-uri interpretate de Luminița Bădună în acorduri de pian - LIVE - în grădina muzicală a Berăriei H. Intrarea este liberă.

Dan Helciug (Spitalul de Urgență) // Berăria H

Joi - 17 septembrie - vino să îl asculți pe energicul Dan Helciug - LIVE - pe scena terasei de lângă lacul Herăstrău.

Romanian Nights - #live pe terasă cu JOY Band

🎤 Miercuri - 16 septembrie - ne vedem la un nou concert din seria #RomanianNights cu JOY Band --> show-ul cu cele mai îndrăgite piese românești de dragoste și de dor reinterpretate #Live într-o manieră proprie.

Jazz Trio #LIVE - Music Under The Tree

În fiecare marți ne bucurăm de muzică live și te așteptăm pe terasă, lângă lac, la o seară de Jazz Ambiental alături de celebrul Trio al Jazz-ului: Puiu Pascu, Virgil Popescu și Titi Herescu.

Emeric Imre // Berăria H

Luni - 14 septembrie - pe terasa Berăriei H se aud note de chitară pe acorduri de folk ale legendarului Emeric Imre. Accesul este gratuit!

Sărbătorim 6 ani de Berăria H

Pe 12 septembrie, Berăria H, cea mai mare berărie din Sud Estul Europei, aniversează 6 ani! 🎉🎈🎊
Vino și tu să te bucuri alături de noi de muzică #live și bucate alese.

Cuban Night #PeTerasă - Biu Marquetti & Band

🎤💃 Vineri - 11 septembrie - BIU MARQUETTI (ex Mandinga) îți pregătește o seară cubaneză spectaculoasă pe terasa din Orașul cu Chef de Viață.
Accesul este gratuit!

Fado Night #PeTerasă cu Ambra | Berăria H

Joi - 10 septembrie - Ambra revine pe terasa Berăriei H, într-un show de excepție în spirit portughez. Accesul este liber!

All Patricia Kaas & Laura Pausini Hits #live @Berăria H

Miercuri - 9 septembrie - te invităm la un concert tribut inedit Patricia Kaas & Laura Pausini, în interpretarea celor de la Joy Band. Accesul este gratuit!

Oana Sîrbu & Jazz Trio #LIVE - Music Under The Tree

Oana Sîrbu revine pe terasa Berăriei H, alături de celebrul Trio al Jazz-ului: Puiu Pascu, Virgil Popescu și Titi Herescu, pentru un concert cu totul special în acorduri de Jazz Ambiental.

E.M.I.L. // Acoustic Garden // Berăria H

Luni - 7 septembrie - scena de pe terasa Berăriei H va vibra pe chitarele celor de la E.M.I.L. într-un concert acustic memorabil. Intrarea este liberă!

Paula Seling / Acoustic #PeTerasă / Berăria H

Sâmbătă - 5 septembrie - te invităm la Berăria H pentru o seară inedită alături de încântătoarea Paula Seling. Pregătește-te pentru un show plin de emoții și trăiri, chiar aici pe marginea lacului Herăstrău.

Antract // Berăria H

Vineri - 4 septembrie - pe terasa Berăriei H vor răsuna chitarele trupei Antract, într-un concert inedit despre optimism și prietenia dintre noi, despre toleranță și, mai ales, despre iubire.

Romanian Nights - #live pe terasă cu Joy Band

Joi - 3 septembrie - ne vedem la un nou concert din seria #RomanianNights pe terasa Berăriei H - show-ul cu cele mai îndrăgite piese românești de dragoste și de dor, interpretate LIVE de Joy Band.

La vie en rose avec Mădălina Coca & Joy Band

Parlez-vous beré? Pe 2 septembrié avem liber la furculisioane și te invităm la o seară de milioane cu muzică franțuzească alături de Mădălina Coca (finalistă Vocea României) & Joy Band. Vino pe terasa Berăriei H - lângă lacul Herăstrău - să petrecem o seară de vis, așa cum se face în Micul Paris. :)

Jazz Trio #LIVE - Music Under The Tree

În fiecare marți ne bucurăm de muzică live și te așteptăm pe terasă, lângă lac, la o seară de Jazz Ambiental alături de celebrul Trio al Jazz-ului: Puiu Pascu, Virgil Popescu și Titi Herescu.

Remember Ioan Gyuri Pascu / Concert Tribut #PeTerasă

La 4 ani de la ultimul concert Ioan Gyuri Pascu (care a avut loc chiar aici, pe terasa Berăriei H), foștii colegi de trupă Teo Boar & Vlady Cnejevici te invită să ne bucurăm din nou de piesele marelui artist într-un show tribut inedit. Invitați: Toni Șeicărescu + Dorin Andone.

Romanița & Band @ AcousticGarden / Berăria H

Sâmbătă - 29 august - ne revedem pe terasa Berăriei H cu ROMANIȚA, semifinalistă Vocea României, într-un show live savuros.

Alexandra Ungureanu cântă pe terasa Berăriei H

Vineri - 28 august - pe scena de sub copac a Berăriei H urcă Alexandra Ungureanu - fosta solistă / colaboratoare a trupelor CRUSH sau Sistem. Acces gratuit!

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…