Beraria H - Evenimente incheiate

Dan Ciotoi & Formația Generic // 20 aprilie // Berăria H [SOLD-OUT]

După show-ul SOLD OUT din 30 martie, Dan Ciotoi și Formația Generic revin la Berăria H pe 20 aprilie! Fii gata pentru încă un concert pe care nu trebuie să-l ratezi, un spectacol plin de entuziasm cu piese românești pe care le știm cu toții.

Concert ANNA LESKO // 19 aprilie // Berăria H

Vineri - 19 aprilie - superba cântăreață ANNA LESKO te invită la Berăria H pentru un mega concert plin de pasiune și energie! Warm Up & After Party: Iulia Dumitrache & Band - "Balkanic Show"

Street Food Festival: Park Edition // Herăstrău

Vineri - Duminică // 19-21 Aprilie // Street Food Festival - Park Edition

Napoli vs. Arsenal // Sferturile Europa League // Berăria H

Joi - 18 aprilie - Returul celei mai tari confruntări din Europa League poate fi urmărit la Berăria H! Vino să îți susții echipa favorită într-o super atmosferă alături de bere rece și mulți prieteni. Meciul Napoli vs. Arsenal va fi transmis pe ecrane GIGANT!

Joia de ieșeală: Dinner > Drinks > Party

La Berăria H, JOI is the new vineri! Imediat după job, ți-am pregătit programul perfect pentru o ieșeală cu prieteni & colegi: dinner < 23:00 > party. Taxi-ul ți-l plătim noi, în bere, iar ofertele și surprizele se țin lanț pe tot parcursul serii. Dar asta nu e tot: după ora 22:00, stingem luminile din sală și aprindem laserele de PARTY ca DJ-ul, MC-ul și dansatoarele să ne trimită direct în vibe-ul de weekend.

FC Porto vs. Liverpool / Man. City vs. Tottenham | Sferturi

Miercuri - 17 APRILIE - vino cu toată gașca la Berăria H să vedem ultimul retur din Sferturile Champions League, #LIVE pe ECRANE GIGANT. Se joacă meciurile decisive pentru calificarea în Semifinale dintre: FC Porto vs. Liverpool și Manchester City vs. Tottenham.

Barcelona vs. Man. Utd / Juventus vs. Ajax | Sferturi

Marți - 16 APRILIE - vino cu toată gașca la Berăria H să vedem al doilea retur al Sferturilor Champions League, #LIVE pe ECRANE GIGANT. Se joacă meciurile decisive pentru calificarea în Semifinale dintre: Barcelona vs. Manchester United și Juventus vs. Ajax.

O după-amiază cu Fanfara cu Chef de Viaţă

În fiecare duminică la Berăria H, Fanfara cu Chef De Viață îți oferă o după-amiază cu adevărat memorabilă. Pentru că fiecare sfârșit de săptămână e un prilej de relaxare alături de prieteni și colegi, cu mâncare delicioasă, bere rece și atmosferă de sărbătoare.

DJ Project // Inimă nebună // LIVE w. Mira, Ami, Giulia

#SaveTheDate & #GetReadyToDance: Sâmbătă - 13 aprilie - celebra trupă DJ PROJECT urcă pe scena Berăriei H cu un super show electro-dance care te va ține în picioare până la finalul nopții. Alături de voci superbe ca Mira, Ami, Giulia și de un super Live Band, DJ Project promite un spectacol total cu toate hit-urile trupei din trecut, prezent și poate câteva din viitor. :)

Ioana Ignat // 13 aprilie // Berăria H

Sâmbătă - 13 aprilie - Ioana Ignat te invită să iei parte la un concert plin de trăiri și #ChefDeViață, de la care nu vor lipsi hit-urile "Nu mă uita", "Ma dezîndrăgostesc", dar și cel mai nou hit al artistei "Muritor". Fosta finalistă Vocea României va urca pe scenă alături de Band-ul ei și promite un show memorabil care îți va colora weekend-ul în nuanțe vii, de primăvară.

Diana Matei & Taraful Cleante - Babilonia Show - Berăria H

Vineri - 12 aprilie - Diana Matei & Taraful Cleante lansează "Babilonia Show" la Berăria H, un concept-eveniment absolut spectaculos care nu te va lăsa să stai jos. Nu vor lipsi nici binecunoscutele piese ca "Je t'aime", „Ciuleandra”, „Cânta cucu-n Bucovina”, „Lasă-mă” sau „Ma ma he” , iar interpretarea de zile mari a Dianei şi energia Tarafului Cleante vor face din această seară una greu de uitat.

Arsenal vs. Napoli // Sferturile Europa League // Berăria H

Joi - 11 aprilie - transmitem #LIVE meciul Arsenal vs. Napoli pe ECRANE GIGANT! Vino să vezi cea mai tare confruntare din Sferturile Europa League într-o atmosferă perfectă, cu bere rece și muuulți prietenii.

Joia de ieșeală: Dinner > Drinks > Party

La Berăria H, JOI is the new vineri! Imediat după job, ți-am pregătit programul perfect pentru o ieșeală cu prieteni & colegi: dinner < 23:00 > party. Taxi-ul ți-l plătim noi, în bere, iar ofertele și surprizele se țin lanț pe tot parcursul serii. Dar asta nu e tot: după ora 22:00, stingem luminile din sală și aprindem laserele de PARTY ca DJ-ul, MC-ul și dansatoarele să ne trimită direct în vibe-ul de weekend.

Ajax vs. Juventus // Sferturile Champions League // Berăria H

Miercuri - 10 aprilie - Cristiano Ronaldo și Juventus se vor întâlni cu Ajax Amsterdam în sferturile Champions League, iar duelul poate fi văzut la Berăria H! Vino să îți susții echipa favorită într-o super atmosferă alături de bere rece și mulți prieteni. Meciul Ajax vs. Juventus va fi transmis pe ecrane GIGANT!

Manchester Utd. vs. Barcelona // Sferturile Champions League // Berăria H

Miercuri - 10 aprilie - cel mai atractiv meci al sferturilor Champions League poate fi văzut la Berăria H! Vino să îți susții echipa favorită într-o super atmosferă alături de bere rece și mulți prieteni. Meciul Manchester Utd. vs. Barcelona va fi transmis pe ecrane GIGANT!

Tottenham vs. Manchester City // Sferturile Champions League // Berăria H

Marți - 9 aprilie - dăm startul sferturilor Champions League la Berăria H! Cheamă-ți toți prietenii și haide să vedem cele două echipe englezești luptându-se pentru un loc în semifinale. Meciul Tottenham vs. Manchester City va fi transmis pe ecrane GIGANT!

Liverpool vs. Porto // Sferturile Champions League // Berăria H

Marți - 9 aprilie - dăm startul sferturilor Champions League la Berăria H! Vino să îți susții echipa favorită într-o super atmosferă alături de bere rece și mulți prieteni. Meciul Liverpool vs. Porto va fi transmis pe ecrane GIGANT!

Jazz Night #LIVE cu Jazz Trio @ Berăria H

Marți - 9 aprilie - te invităm la o seară de Jazz & Chill cu muzică de calitate interpretată LIVE de celebrul Trio al Jazz-ului: Puiu Pascu, Virgil Popescu și Titi Herescu.

White Nite *all night party* | Retro Edition

Sâmbătă - 6 aprilie - White Nite *all night party* revine în versiune RETRO și te cheamă la cel mai mare bairam din oraș pentru încă o noapte albă de povestit nepoților. "Haide vino înapoi" la Berăria H să te distrezi alături de N&D și de "cea mai fidelă fată" DANA MARIJUANA.

TAXI // 6 aprilie // Berăria H

Sâmbătă - 6 aprilie - ai întâlnire cu una din cele mai iubibile formații românești. Taxi va veni în Orașul cu chef de viață pentru un concert nonconformist, sincer și necenzurat.

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…