Beraria H - Evenimente incheiate

Closed - Private Event - After 6 PM

Ne pare rău, dar începând cu ora 18:00 locația este rezervată pentru un eveniment privat.

Closed - Private Event - After 5 PM

Ne pare rău, dar începând cu ora 17:00 locația este rezervată pentru un eveniment privat.

GIPSY KINGS // București // Berăria H [SOLD-OUT]

Celebra formație GIPSY KINGS cu legendarul Paco Baliardo (co-fondatorul trupei) va concerta în premieră la Berăria H în data de 6 decembrie 2018.

Closed - Private Event - After 2 PM

Ne pare rău, dar începând cu ora 14:00 locația este rezervată pentru un eveniment privat.

Acoustic Evening w/ MIKI (ex K-Pital)

Marți - 4 Decembrie - ne vedem la încă o seară de chill & chat pe un fundal sonor acustic. Miki (ex K-Pital) revine pe scena Berăriei H pentru a ne încânta cu vocea ei într-un SHOW ACOUSTIC care ne va face seara mai caldă și ziua de marți mai bună.

Acoustic Evening w/ Iolanda Moldoveanu & Paul Batinas #live

Luni - 3 decembrie - amatorii de muzică live și discuții interesante sunt așteptați la Berăria H pentru o seară de chill & chat în Orașul cu Chef de Viață. Pe scenă urcă Iolanda Moldovan și Paul Batinas, foști concurenți Vocea României, în compania unui band mișto, unplugged, format din Diana Ganea, Norbert Tobias și "Ursu" Martius Lungu.

Smiley în concert la Berăria H // #DublăAniversare

Sâmbătă - 1 decembrie - Smiley își sărbătorește onomastica și calitatea de român la Berăria H printr-o #DublăAniversare de excepție, pentru al doilea an consecutiv. Vino în Orașul cu Chef de Viață să ne bucurăm împreună de cele mai tari hit-uri alături de artistul, omul și românul Smiley (Andrei Tiberiu Maria).

The Zuralia Orchestra în concert la Berăria H

Vineri - 30 noiembrie - The Zuralia Orchestra te invită să iei parte la un spectacol grandios în Orașul cu Chef de Viață - Berăria H.

Closed - Private Event - After 6 PM

Ne pare rău, dar începând cu ora 18:00 locația este rezervată pentru un eveniment privat.

Club 27 - Tribute to AMY, JANIS, JIM, KURT

Au trăit intens şi la 27 de ani au devenit legende. Amy Winehouse, Janis Joplin, Kurt Cobain și Jim Morrison sunt doar câțiva dintre membrii clubului Forever 27, cum mai este numit. Iar pe 28 noiembrie, la Berăria H ne bucurăm din nou de cele mai bune hit-uri ale lor într-o interpretare LIVE de excepție.

Jazz Night #LIVE cu Jazz Trio

Marți - 27 noiembrie - te invităm la o seară de Jazz & Chill cu muzică de calitate interpretată LIVE de celebrul Trio al Jazz-ului: Puiu Pascu, Virgil Popescu și Titi Herescu. Intrarea este liberă, iar prezența în număr cât mai mare este indicată!

Carla's Dreams | Berăria H | 24 Noiembrie

Sâmbătă - 24 noiembrie - Carla's Dreams promite un show gigantic în Orașul cu Chef de Viață, cu toate piesele dragi lor, nouă și tuturor.

Concert Mircea Baniciu & Band la Berăria H

Sâmbătă - 24 noiembrie - Mircea Baniciu urcă pe scena Berăriei H pentru un super concert cu melodii-simbol ale unei generaţii întregi. Iar veștile bune nu se opresc aici: artistul va urca pe scenă alături de un band deja consacrat în lumea rockului românesc, format din Teo Boar și Vlady Cnejevici.

Serată Machedonească: Pindu în concert la Berăria H [SOLD-OUT]

Vineri - 23 noiembrie - formația Pindu urcă pe scena Berăriei H pentru un show extraordinar, la prima Serată Machedonească din această toamnă în Orașul cu Chef de Viață.

Closed - Private Event - After 6 PM

Ne pare rău, dar începând cu ora 18:00 locația este rezervată pentru un eveniment privat.

Irina Rimes | Berăria H | 21 Noiembrie [SOLD-OUT]

Pe 21 noiembrie, cea mai nouă antrenoare de la Vocea României și una din cele mai complexe artiste din țară - Irina Rimes - cântă la Berăria H într-un show special, melancolico-vesel, de toamnă târzie.

Closed - Private Event - After 5 PM

Ne pare rău, dar începând cu ora 17:00 locația este rezervată pentru un eveniment privat.

Concert Dan Ciotoi și Formația Generic [SOLD-OUT]

Sâmbătă - 17 noiembrie - ne revedem la Berăria H cu Dan Ciotoi și Formația Generic să mărim "lanțul de iubire" și să petrecem împreună până târziu în noapte.

Teatru pentru Copii - Cartea Junglei [SOLD-OUT]

Sâmbătă, 17 noiembrie, povestea spectaculoasă a lui Mowgli, un băiețel minunat crescut în junglă de către familia lupului Akela, va prinde viață într-un magnific spectacol de teatru interactiv! Intrarea este liberă, iar prezența cu mic, cu mare este recomandată!

Concert FUEGO - "Ce seară minunată" - Berăria H

Vineri - 16 noiembrie - FUEGO urcă pentru #PrimaDată pe scena Berăriei H și "Ce seară minunată" se anunță în Orașul cu Chef de Viață. Alături de artistul care nu mai are nevoie de nicio prezentare, pe scenă vor fi prezente și invitatele speciale ale serii: Stela Enache și Marina Florea.

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…