Beraria H - Evenimente incheiate

România vs Norvegia // Preliminarii EURO 2020

Marți - 5 octombrie - strângem gașcă mare și facem galerie echipei României în partida împotriva Norvegiei în cadrul Preliminariilor EURO 2020. 

KO Masters #5 @ Berăria H

Luni - 14 octombrie - cei mai buni luptători se întorc în ringul de la Berăria H. Veți avea ocazia să vedeți un spectacol total, plin de adrenalină și emoții.

Dezmăț la Berărie #6 - All Day Party

Orice învăț are și un #dezmăț! Duminică - 13 octombrie - are loc cea de-a 6-a ediție a mult așteptatului #DezmățLaBerărie - cel mai mare (și probabil singurul) "brunch-party" din oraș. Toamna aduce în Orașul Cu Chef De Viață trei artiști pregătiți să întrețină buna dispoziție pe tot parcursul zilei: Gheorghe Turda, Elena Merișoreanu și Ionel Tudorache - pe rând, pe aceeași scenă, alături de Taraful Emil Poke.

3 Sud Est - Turneu - București // Berăria H

Sâmbătă - 12 octombrie - trupa 3 Sud Est reaprinde ”Focul” în sufletul tău, direct de pe scena Berăriei H, într-un concert plin de ”Emoții”. Vino cu toți prietenii tăi să vă distrați ca ”De ziua ta” și să vă simțiți ”Liberi”, la un veritabil "Retro Party", care-ți va trezi "Amintirile" cele mai frumoase.

Insulele Feroe vs România // Preliminarii EURO 2020

Sâmbătă - 12 octombrie - România întâlnește, pentru a doua oară, Insulele Feroe în cadrul Preliminariilor EURO 2020.

Un Festival de Toamnă în Herăstrău

Toamna a venit în Orașul Cu Chef De Viață cu bunătățiile din recolta de anul acesta. Te așteptăm pe 12 și 13 octombrie la Un Festival de Toamnă - festinul culinar tradițional creat în spirit pur românesc.

Concert AZUR & Nelu Vlad // Berăria H

Vineri - 11 octombrie - formația Azur revine pe scena Berăriei H pentru a ne reaminti cum stăteam ”Pe nisipul de la mare”. Piese precum ”Mona”, ”În stație la Lizeanu” sau ”S-a rupt lanțul de iubire” vor aduce voia bună în Orașul Cu Chef De Viață și te vor ține în picioare toată noaptea.

Joia de ieșeală: Dinner > Drinks > Party

Good news: la Berăria H, JOI is the new vineri! Imediat după job, ți-am pregătit programul perfect pentru o ieșeală cu prieteni & colegi: dinner < 22:30 > party.

AC/DC vs. Elvis | The Unhappened Live Experience

Miercuri - 9 octombrie - la Berăria H va avea loc un show spectaculos, la care nu te-ai fi așteptat. Vorbim despre un battle între două nume sonore ale muzicii internaționale.

Ștefan Bănică în concert la Berăria H [SOLD-OUT]

Marți - 8 octombrie - Ștefan Bănică revine pe scena Berăriei H pentru un concert extraordinar, la peste 3 ani de la ultimul show în Orașul cu Chef de Viață.

Teatru pentru copii - Pupăza din tei

Duminică - 6 octombrie - aflăm povestea lui Nică care încearcă să vândă la târg pupăza care îl trezea în fiecare dimineaţă ca un ceasornic. 

ANDRÉ - The Grand Reunion - Berăria H

Sâmbătă - 5 octombrie - legendara trupă André se reunește la Berăria H pentru primul mare concert dedicat fanilor, la 20 de ani de la lansarea faimosului proiect. Vei avea ocazia să le vezi pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu, din nou pe aceeași scenă, interpretând hit-uri uriașe ca "Liberă la mare", "Noapte de vis (Moșule, ce tânăr ești)", "Prima iubire", "Lasă-mă papa la mare" și până la proaspătul single "Reset la inimă".

Concert The Motans la Berăria H [Sold-Out] [SOLD-OUT]

La aproape 1 an de la ultima vizită în Orașul cu Chef de Viață, THE MOTANS te invită la Berăria H pentru un concert extraordinar, cu toate hit-urile pe care trupa le-a dat muzicii în ultimii ani.

Facem Zacuscă | 10 TONE & 10 REȚETE

Lume, lume! Se anunță încă o toamnă delicioasă fiindcă și anul acesta FACEM ZACUSCĂ #PeTerasă, în 2 weekend-uri consecutive. La fel ca și anul trecut, pregătim LIVE 10 tipuri de zacuscă în cantități uriașe, să ajungă pentru toată lumea și să țină toată iarna. Vei putea servi câteva felii la fața locului și vei putea să-ți faci și proviziile pentru mult timp de acum încolo. Avem borcanele deja pregătite!

Concert TOMIS JUNIOR & Doinița Fluturu + Zorile din Galați

Vineri - 4 octombrie - pe scena Orașului Cu Chef De Viață urcă, pe rând, două din perlele muzicii vechi gălățene: TOMIS JUNIOR & Doinița Fluturu + Zorile din Galați.

Joia de ieșeală: Dinner > Drinks > Party

Good news: la Berăria H, JOI is the new vineri! Imediat după job, ți-am pregătit programul perfect pentru o ieșeală cu prieteni & colegi: dinner < 22:30 > party

RETRO Night / '80-90's hits / #live w. Joy Band

Miercuri - 2 octombrie - petrecem în stil RETRO cu Joy Band pe ritmurile anilor '80-'90, pe terasa noastră de lângă lacul Herăstrău. 

Loredana & Banda Agurida // 1 octombrie // Berăria H

Marți - 1 octombrie - Loredana & Banda Agurida revin în Orașul Cu Chef De Viață pentru a ne încărca încă odată cu energia lor pozitivă. Vino să fredonezi super hit-uri precum ”Lele”, ”Apa” sau ”Zig Zagga” și să te bucuri de show-ul plin de dans și voie bună specific extravagantei cântărețe.

Teatru pentru copii - Aventurile Lui Pinocchio

Duminică - 29 septembrie - vă așteptăm cu mic, cu mare să învățăm împreună, din greșelile lui Pinocchio, de ce nu este bine sa minți.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2019

Te pasionează publicitatea? Servești reclame la micul dejun, prânz și cină din propria ta voință? Atunci știi unde trebuie să fii: pe 28 septembrie la NOAPTEA DEVORATORILOR DE PUBLICITATE 2019 @ Berăria H.

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…