Taxi & Proconsul // Dublu Concert // Berăria H

Taxi & Proconsul // Dublu Concert // Berăria H

joi, 24 septembrie 2020, 18:45

Joi - 24 septembrie - te așteaptă un dublu concert de zile mari: TAXI și Proconsul vor urca, pe rând, pe scena Berăriei H.
Grăbește-te și ia-ți biletul acum!

𝐄𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐚𝐫𝐞 𝐥𝐨𝐜 𝐢̂𝐧 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐢𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐁𝐞𝐫𝐚̆𝐫𝐢𝐞𝐢 𝐇.


ATENȚIE! Ca urmare a reglementărilor temporare de distanțare socială, Berăria H funcționează la o capacitate cu mult redusă (aprox. 1/3 din capacitatea noastră normală).
De aceea vă recomandăm cumpărarea cât mai din timp a biletelor, pentru a "prinde" un loc.
Să nu ziceți că nu v-am spus! 😉

_______

Joi - 24 septembrie - te așteaptă un dublu concert de zile mari: TAXI și Proconsul vor urca, pe rând, pe scena Berăriei H

Trupa Proconsul este prima trupă din România care a câștigat trofeul Cerbul de Aur (anul 2000) și urcă pe scena din Orașul cu Chef de Viață cu super hiturile "Cerul", "Pentru tine" sau "Un om mai bun", urmați de Taxi, care se prezintă în ”Cele două cuvinte” și continuă cu piese foarte îndrăgite, precum: ”Ești iubibilă”, ”NonStop” sau ”Ai închis marea în ochi”.

 

Acces: 18:45 // Show: 20:30
Evenimentul are loc în interiorul Berăriei H.

Bilete:
60 lei - Cat. A - în fața scenei cu loc la masă
40 lei - Cat. B - acces general cu loc la masă 
25 lei - Cat. C - părțile laterale cu loc la masă

Vezi harta categoriilor AICI!


IMPORTANT:
✔ Biletele se vând în pachete de 2, 3, 4, 5, 6, conform meselor din locație, și există un număr limitat de pachete din fiecare tip, disponibilitatea putând fi verificată pe platforma yellowtickets.ro.
În caz că veți cumpără mai mult de 6 bilete, vă vor fi alocate mai multe mese alăturate, distanțate conform normelor. 
✔ Momentan nu avem posibilitatea de a vinde bilete individuale, însă te încurajăm să vii la concert împreună cu cei dragi.
În cazul în care vrei să te alături unui grup de prieteni care au cumpărat deja bilete, te rugăm să contactezi departamentul nostru de rezervări pentru a primi un link special de unde se poate cumpăra doar 1 bilet.
✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani nu plătesc bilet

Biletele pot fi cumpărate:
- online de pe yellowtickets.ro
- fizic de la Berăria H
- de la intrare, în seara evenimentului

* la costul net al biletului se pot adăuga anumite comisioane de emitere, specifice platformei de ticketing.

Rezervările se fac la:
- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345/ 0727 345 347 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro

_______________

Reguli simple de urmat pentru liniștea tuturor:

1. Pentru a evita aglomerarea, vă rugăm să respectați fluxul de intrare / ieșire conform marcajelor.
2. Am redus capacitatea pentru a ne bucura de evenimente în siguranță. Te rugăm să ne ajuți și tu, respectând indicațiile noastre și normele în vigoare.
Foarte important: nu părăsi locul care ți-a fost alocat la masă dacă nu e neapărat necesar. În cazul în care o faci pentru a merge la toaletă sau la locul pentru fumat, te rugăm să porți masca.
La fel de important: pe perioada evenimentului consumul de băutură și mâncare este interzis, așadar toate mesele vor fi debarasate cu 10 minute înainte de începerea concertului. Consumarea produselor de restaurant / bar poate fi reluată după terminarea evenimentului.
Ultra important: nu vom accepta ca spectatorii să vină în fața scenei, să ocupe culoarele sau spațiile dintre alte mese ce nu le-au fost alocate! Conform normelor în vigoare DANSUL ESTE INTERZIS!
3. Accesul se face doar pe bază de rezervare. Aceasta se poate face în prealabil sau direct la intrare, prin aplicația Berăriei H ori completând formularul aferent de pe www.berariah.ro în cazul în care ai cumpărat biletele de la intrare.
4. Avem plasate mai multe dispensere cu dezinfectant în puncte cheie și pe mese, deci te rugăm să le folosești cu încredere, cât de des este nevoie. 
5. Putem comoda maxim 6 persoane la aceeași masă, excepție făcând familiile care pot demonstra că au același domiciliu. 
6. Pentru siguranța ta și a celor din jur, te rugăm să porți mască de la intrare până la masă, atunci când nu stai la masă și pe perioada evenimentului, conform normelor în vigoare.
7. Important: păstrează distanța de 1.5 m față de alte persoane. (dacă nu te descurci cu măsuratul, te putem ajuta cu niște metri de bere)  🍻

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…