Concert EL Negro @ Music Under The Tree

Concert EL Negro @ Music Under The Tree

sâmbătă, 20 iulie 2019, 20:00

Sâmbătă - 20 iulie - EL Negro revine pe scena de sub copac a Berăriei H pentru un super concert la care sunetul de "reggae se aude de departe". Intrarea este liberă, iar rezervarea locurilor din timp este recomandată!


Sâmbătă - 20 iulie - EL Negro revine pe scena de sub copac a Berăriei H pentru un super concert la care sunetul de "reggae se aude de departe". 

El Negro este primul live band reggae din România, un nume extrem de iubit de către amatorii genului și nu numai. Stilul lor muzical are multiple influențe de funk și soul, iar piesele precum "Ploaia", "Lasă-mă" sau "Liniștea" au reușit să transforme El Negro într-o formație emblematică pentru genul abordat.  

Open Doors: 20:00 | Show: 22:30 
 
Intrarea este liberă, iar rezervarea locurilor din timp este recomandată! 

BONUS (Cadou de la CLEVER):
Du-te în Orașul cu Chef de Viață. Du-te la o bere cu colegii. Du-te să cânți și să dansezi. Oriunde te duci, du-te cu Clever pentru că ai prima cursă gratuită, cu cardul, în limita a 15 lei, până pe 31 AUGUST. Introdu codul CleverBRH în aplicație și du-te! Descarcă aplicația de AICI!


"Music Under The Tree" este un proiect de vară Berăria H.  

Rezervările se fac la:
- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

- vreau@berariah.ro

Acest eveniment are loc în aer liber, pe terasă. În cazul în care vremea nu ține cu noi, distracția se mută în interiorul Berăriei H!
  


Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

+40 743.345.345 / 0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…