Beraria H - cel mai mare restaurant din Bucuresti

Concert FUEGO - "Ce seară minunată" - Berăria H

Vineri - 16 noiembrie - FUEGO urcă pentru #PrimaDată pe scena Berăriei H și "Ce seară minunată" se anunță în Orașul cu Chef de Viață. Alături de artistul care nu mai are nevoie de nicio prezentare, pe scenă vor fi prezente și invitatele speciale ale serii: Stela Enache și Marina Florea.

Rezerva

Teatru pentru Copii - Cartea Junglei [SOLD-OUT]

Sâmbătă, 17 noiembrie, povestea spectaculoasă a lui Mowgli, un băiețel minunat crescut în junglă de către familia lupului Akela, va prinde viață într-un magnific spectacol de teatru interactiv! Intrarea este liberă, iar prezența cu mic, cu mare este recomandată!

Concert Dan Ciotoi și Formația Generic

Sâmbătă - 17 noiembrie - ne revedem la Berăria H cu Dan Ciotoi și Formația Generic să mărim "lanțul de iubire" și să petrecem împreună până târziu în noapte.

Rezerva

Closed - Private Event - After 6 PM

Ne pare rău, dar începând cu ora 18:00 locația este rezervată pentru un eveniment privat.

Irina Rimes | Berăria H | 21 Noiembrie

Pe 21 noiembrie, cea mai nouă antrenoare de la Vocea României și una din cele mai complexe artiste din țară - Irina Rimes - cântă la Berăria H într-un show special, melancolico-vesel, de toamnă târzie.

Rezerva

Closed - Private Event - After 6 PM

Ne pare rău, dar începând cu ora 18:00 locația este rezervată pentru un eveniment privat.

Serată Machedonească: Pindu în concert la Berăria H

Vineri - 23 noiembrie - formația Pindu urcă pe scena Berăriei H pentru un show extraordinar, la prima Serată Machedonească din această toamnă în Orașul cu Chef de Viață.

Rezerva

Concert Mircea Baniciu & Band la Berăria H

Sâmbătă - 24 noiembrie - Mircea Baniciu urcă pe scena Berăriei H pentru un super concert cu melodii-simbol ale unei generaţii întregi. Iar veștile bune nu se opresc aici: artistul va urca pe scenă alături de un band deja consacrat în lumea rockului românesc, format din Teo Boar și Vlady Cnejevici.

Rezerva

Carla's Dreams | Berăria H | 24 Noiembrie

Sâmbătă - 24 noiembrie - Carla's Dreams promite un show gigantic în Orașul cu Chef de Viață, cu toate piesele dragi lor, nouă și tuturor.

Rezerva

Club 27 - Tribute to AMY, JANIS, JIM, KURT

Au trăit intens şi la 27 de ani au devenit legende. Amy Winehouse, Janis Joplin, Kurt Cobain și Jim Morrison sunt doar câțiva dintre membrii clubului Forever 27, cum mai este numit. Iar pe 28 noiembrie, la Berăria H ne bucurăm din nou de cele mai bune hit-uri ale lor într-o interpretare LIVE de excepție.

Rezerva

The Zuralia Orchestra în concert la Berăria H

Vineri - 30 noiembrie - The Zuralia Orchestra te invită să iei parte la un spectacol grandios în Orașul cu Chef de Viață - Berăria H.

Rezerva

Smiley în concert la Berăria H // #DublăAniversare

Sâmbătă - 1 decembrie - Smiley își sărbătorește onomastica și calitatea de român la Berăria H printr-o #DublăAniversare de excepție, pentru al doilea an consecutiv. Vino în Orașul cu Chef de Viață să ne bucurăm împreună de cele mai tari hit-uri alături de artistul, omul și românul Smiley (Andrei Tiberiu Maria).

Rezerva

GIPSY KINGS // București // Berăria H

Celebra formație GIPSY KINGS cu legendarul Paco Baliardo (co-fondatorul trupei) va concerta în premieră la Berăria H în data de 6 decembrie 2018.

Rezerva

DELIA // 27 decembrie // Berăria H

Joi - 27 decembrie - ți-am pregătit un show de mare sărbătoare cu DELIA în Orașul cu Chef de Viață - Berăria H. Alături de Live Band-ul ei, Delia va interpreta pe scena Orașului Cu Chef de Viață toate hit-urile care ți-au bucurat auzul în ultimii ani.

Rezerva

CARGO // Christmas Rock #5

Dap, ai citit bine! Vineri - 28 decembrie - prelungim Crăciunul cu încă o zi printr-un super concert CARGO la cea de-a 5-a ediție Christmas Rock în Orașul cu Chef de Viață!

Rezerva

Serată Machedonească: Steaua di Vreari

Sâmbătă - 29 decembrie - te invităm la o Serată Machedonească de excepție la Berăria H, alături de Steaua di Vreari, una din cele mai îndrăgite formații de muzică armânească în rândul machidonilor.

Rezerva

Revelion 2019 la Berăria H cu Delia, Maria Buză + Taraf

La trecerea dintre ani, la Berăria H ai spectacol și pe scenă și în farfurie! Delia, Maria Buză + Taraf și DJ-ul rezident vor asigura un show demn de noaptea de Revelion, iar bucătării noștri ți-au pregătit peste 50 de mâncăruri care mai de care.

Rezerva

Seară Grecească cu Acropolis Band // 5 ianuarie 2019

Sâmbătă - 5 ianuarie 2019 - ne vedem la prima Seară Grecească din noul an, în Orașul cu Chef de Viață - Berăria H. Pe scenă va urca formația Acropolis Band pentru un show total cu 10 oameni pe scenă, cu muzică, dansuri și preparate grecești.

Rezerva

Seară Grecească cu Nikolaos Papadopoulos la Berăria H

Vineri - 18 ianuarie 2019 - vom fi greci încă o dată într-o seară găzduită de binecunoscutul Nikolaos Papadopoulos și band-ul său, iar invitați sunt toți cei care se distrează pe aceste ritmuri și stil de viață.

Rezerva

Emeric Imre în concert la Berăria H

Sâmbătă - 19 ianuarie 2019 - pe scena Berăriei H urcă din nou Emeric Imre, "nebunul de alb" al folk-ului românesc. Cu un număr impresionant de concerte prin țară și cu zeci de piese de o intensitate rară, Emeric Imre este și va rămâne un pilon al piesajului artistic clujean și nu numai.

Rezerva

Finaliștii Vocea României 2018 cântă la Berăria H

Nu știm încă cine sunt, dar știm unde și când îi vedem prima dată #LIVE: sâmbătă - 19 Ianuarie 2019 - finaliștii Vocea României cântă la Berăria H, iar tu vei putea vedea un show cum nu s-a văzut la TV.

Rezerva

Concert Azur și Nelu Vlad la Berăria H

Vineri - 25 ianuarie 2019 - ne vedem la Berăria H pentru un super concert Azur și Nelu Vlad. Planul e simplu: petrecem la intensitate maximă o seară cu hit-uri #live precum "Mona", "Pe nisipul de la mare", "În staţie la Lizeanu", "S-a rupt lanţul de iubire" și multe altele.

Rezerva

Zdob și Zdub cântă la Berăria H

Sâmbătă - 2 Februarie 2019 - trupa Zdob și Zdub te invită în Orașul cu Chef de Viață pentru încă un show care se anunță FULL HOUSE. Desigur, motto-ul este "Everybody In The Casa Mare", deci toată lumea este invitată!

Rezerva

Concert Bosquito ✗ Dragobete @ Midnight

Sâmbătă - 23 Februarie 2019 - pe scenă urcă renumita trupă Bosquito cu un show pe care o să-l iubești, în prag de Dragobete. :) Vino în Orașul cu Chef de Dragoste să te bucuri de un veritabil rock latin cu influențe balcanice într-o seară cu adevărat specială.

Rezerva

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…