Beraria H - Evenimente incheiate

The Blaze of BON JOVI - Tribute Show by Faith Fire [Italy]

Miercuri - 19 februarie - e momentul să trăiești pe pielea ta experiența unui concert Bon Jovi. Band-ul italian Faith Fire promite un show autentic, plin de energie.

Cargo // 18 februarie // Berăria H

Marți - 18 februarie - Cargo va fi ”Aproape de voi” - pe scena Berăriei H - în ploaia inevitabilă de aplauze. Vino împreună cu toți prietenii tăi ”Călare pe motoare” să ascultați live mega hituri precum ”Ziua Vrăjitoarelor”, ”Anarhia” sau ”Mama.

Akcent // 15 februarie // Berăria H

Sâmbătă - 15 februarie - ești invitat la un super concert Akcent, în Orașul cu Chef de Viață. Trupa promite un show spectaculos, cu o mulțime de invitați și voie bună, pe scena Berăriei H.

Antonia // 15 februarie // Berăria H [SOLD-OUT]

”Vorbește lumea” că pe 15 februarie Antonia cântă la Berăria H și nu ”Greșesc”. Vei avea ocazia să fredonezi super hit-uri precum ”Iubirea Mea”, ”Sună-mă” sau ”Marabou”.

Lena Papadopoulou - The Sweetheart of Greece // Valentine's Day [SOLD-OUT]

De Valentine's Day, iubita artistă Lena Papadopoulou "The Sweetheart of Greece" urcă pe scena Berăriei H. Te așteaptă o seară grecească de neuitat cu 7 artiști de top pe scenă, cu muzică și dans.

Joia de ieșeală: Dinner > Drinks > Party

Good news: la Berăria H, JOI is the new vineri! Imediat după job, ți-am pregătit programul perfect pentru o ieșeală cu prieteni & colegi: dinner < 22:30 > party.

Tina Turner vs. Billy Idol | The Unhappened Live Experience

Miercuri - 12 februarie - prima provocare The Unhappened din 2020 aduce pe scena Berăriei H două stiluri cu totul diferite: R&B și Rock. Se vor auzi live super hit-uri de la doi artiști care nu au avut niciodată ocazia să urce pe aceiași scenă: Tina Turner & Billy Idol.

Stand Up Comedy: Cristian Dumitru, Alex Șerban & Anisia Gafton

Marți - 11 februarie - 3 super-comedieni își unesc puterile pentru a aduce voia bună în Orașul cu Chef de Viață.

KO Masters #7 @ Berăria H

Luni - 10 februarie - KoMasters se întorc la Berăria H cu un show explosiv și plin de adrenalină. Pregătește-te pentru un spectacol total care te va ține cu sufletul la gură.

Formația ALBATROS - prima dată la Berăria H

Sâmbătă - 8 februarie - pe scena Berăriei H urcă pentru prima dată formația ALBATROS, una din primele trupe din România care au dus muzica de petrecere la apogeu în decursul anilor '90.

Paula Seling & Band // 8 februarie // Berăria H

Sâmbătă - 8 februarie - Paula Seling te invită la un concert plin de emoții, chiar în Orașul cu Chef de Viață.

Concert DELIA - #DulceAniversare [SOLD-OUT]

Și anul acesta ne întâlnim la cea mai dulce aniversare, în ziua în care Delia chiar poate spune ”Azi e ziua mea, vreau tort”. Așa că, ești așteptat vineri - 7 februarie - cu multe ”Acadele” să petreci o seară de neuitat în Orașul cu Chef de Viață.

Joia de ieșeală: Dinner > Drinks > Party

Good news: la Berăria H, JOI is the new vineri! Imediat după job, ți-am pregătit programul perfect pentru o ieșeală cu prieteni & colegi: dinner < 22:30 > party.

Bob Marley Day // Tribute Concert by Uprising [Italy]

Miercuri - 5 februarie - sărbătorim, cu o zi mai devreme, nașterea regelui muzicii reggae cu un concert tribut autentic. Italienii de la Uprising sunt pregătiți să aducă spiritul lui Bob Marley pe scena Berăriei H.

Carla’s Dreams // 4 februarie // Berăria H

Marți - 4 februarie - Carla’s Dreams te invită la un super concert, la care te vei gândi ”Seară de Seară”. În Orașul cu Chef de Viață vor răsuna toate ”Acele” hit-uri care ne fac să ”Ne Topim”.

Seară Machedonească & Grecească: Gramoste & Greek 4U Live Band [SOLD-OUT]

Sâmbătă - 1 februarie - te invităm la o seară machedonească & grecească. Formațiile Gramoste & Greek 4U vor urca pe scena Berăriei H pentru un show spectaculos.

Stand-up Comedy: Dan Badea, Mane Voicu, Bogdan Mălăele [SOLD-OUT]

Sâmbătă - 1 februarie - a treia lună de iarnă începe cu o porție sănătoasă de râs. Dan Badea, Mane Voicu & Bogdan Mălăele sunt pregățiti să aducă voia bună în Orașul cu Chef de Viață.

Concert Viorica & Ioniță + Taraful din Clejani [SOLD-OUT]

”Lume, Lume” vineri - 31 ianuarie - Viorica și Ioniță urcă pe scena Berăriei H alături de Taraful din Clejani. O seară de iarnă este momentul perfect să îți strângi prietenii și să încingeți o horă de zile mari în Orașul cu Chef de Viață.

Joia de ieșeală: Dinner > Drinks > Party cu Partydul Kiss FM

Good news: la Berăria H, JOI is the new vineri! Imediat după job, ți-am pregătit programul perfect pentru o ieșeală cu prieteni & colegi: dinner < 22:30 > party.

Sweet Show O' Mine // Guns N' Roses Tribute by Rocket Queen [IT]

Miercuri - 29 ianuarie - band-ul italian Rocket Queen vor aduce adevărata experiență a unui show Guns N'Roses chiar în Orașul cu Chef de Viață.

Aplicatii mobile

Locatie si contact

Beraria H

0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…