The Library Restaurant and Bar Bucuresti

The Library Restaurant and Bar Bucuresti

Restaurantul the Library este situat in cadrul Complexului Mobexpert Pipera din Bucuresti, la etajul 2 al showroom-ului CLASS LIVING.

Galerie imagini The Library Restaurant and Bar

The Library Restaurant and Bar Bucuresti

Adresa/Contact
The Library Restaurant and Bar

Judet: Bucuresti
Oras/Sector: Sectorul 2
Zona: Pipera
Adresa: Sos. Fabrica de Glucoza nr. 21
Site: The Library Restaurant and Bar
Regiune: Muntenia
Telefon mobil: 0720.333.080
Special pentru rezervari: 0720.333.080

Program
The Library Restaurant and Bar

Luni: 11:00 - 20:00
Marti: 11:00 - 20:00
Miercuri: 11:00 - 20:00
Joi: 11:00 - 20:00
Vineri: 11:00 - 20:00
Sambata: 11:00 - 20:00
Duminica: 11:00 - 18:00

Descriere
The Library Restaurant and Bar

Restaurantul the Library este situat in cadrul Complexului Mobexpert Pipera din Bucuresti, la etajul 2 al showroom-ului CLASS LIVING. Avand un concept modern si caracterizat printr-un spatiu generos, restaurantul dispune si de o priveliste urbana deosebita. Suntem gata sa va cucerim cu atmosfera calda si distincta, cu un design interior discret si elegant, dar mai ales cu delicioasele preparate culinare, pregatite si servite impecabil.

Pe scurt, suntem gata sa devenim restaurantul vostru favorit!

Restaurantul the Library este o locatie excelenta pentru sarbatorirea diverselor evenimente importante din viata dvs. Cu un design unic, deosebit de elegant, cu o atmosfera selecta si spatiu la discretie, restaurantul the Library dispune de tot confortul si necesarul logistic, precum si de o echipa cu experienta in organizarea de evenimente gata sa ofere solutii pentru orice dorinta. De la nunti si botezuri pana la petreceri si aniversari de orice fel sau team-building-uri si evenimente corporate, oricat de mare ar fi provocarea, evenimentul va fi pe deplin reusit!

In cadrul restaurantului a fost amenajat un loc de joaca pentru copii unde acestia se pot juca in voie, dar atent supravegheati de personalul nostru specializat. In acest timp dvs. puteti servi masa alaturi de prieteni, fara a mai fi nevoiti ca in fiecare secunda sa fiti atenti la cei mici. Locul de joaca este diponibil si pentru petreceri organizate special pentru cei mici. La cerere, aceste petreceri pot fi insufletite de minunatele personaje din basmele lor preferate sau din serialele de animatii. Pentru petrecerile celor mici va oferim si meniuri special create pentru nevoile si sanatatea lor.

Restaurantul este deshis de Luni pana Sambata intre orele 11:00 si 20:00, iar Duminica intre orele 11:00 si 18:00. Programul restaurantului se poate prelungi si in afara acestor ore pentru a veni in sprijinul clientilor care doresc sa sarbatoreasca un eveniment sau pur si simplu doresc sa ia masa alaturi de prieteni, dar timpul nu le permite sa se incadreze in acest program. Pentru astfel de situatii va rugam sa ne contactati inainte de ora 18:00.

Harta The Library Restaurant and Bar

Popularitate: 0 voturi / 1428 afisari

Comentarii/pareri despre The Library Restaurant and Bar

Adauga comentariu

Nume:


E-mail:


Mesaj:

ATENTIE!Comentariul tau va aparea pe site imediat ce va fi validat de cineva din echipa PlimbaUrsul.ro!

Filtreaza
Selecteaza un judet!
Selecteazaz un oras/sector!
Cele mai populare Unde iesim
Cele mai votate Unde iesim
Ultimele Unde iesim adaugate
Copyright © 2016 Beraria H