Lawyers Night #3 / #IndustryNights

Lawyers Night #3 / #IndustryNights

joi, 14 septembrie 2017, 20:00

Joi, 14 Septembrie, pe terasa Berăriei H are loc cea de-a 3-a ediție Lawyers Night, o seară de socializare și un party de fapt și de drept pentru care pledăm deja vinovați. Dacă ești avocat sau faci parte din echipa unui cabinet de avocatură, ești invitat să ni te alături la cea mai mare petrecere din București dedicată exclusiv ție și colegilor tăi de breaslă. Intrarea este gratuită, dar accesul se face doar pe bază de brățări!


Joi, 14 Septembrie, pe terasa Berăriei H are loc cea de-a 3-a ediție Lawyers Night, o seară de socializare și un party de fapt și de drept pentru care pledăm deja vinovați. Dacă ești avocat sau faci parte din echipa unui cabinet de avocatură, ești invitat să ni te alături la cea mai mare petrecere din București dedicată exclusiv ție și colegilor tăi de breaslă.

Live performance by ADDA

Dress code: smart casual

Evenimentul se va desfășura pe terasa Berăriei H.

Intrarea se va face pe bază de brăţări, acestea fiind alocate fiecărei societăţi în funcţie de numărul comunicat de participanţi. Pentru obţinerea brăţărilor, trimiteţi un email la events@berariah.ro .

Participarea nu presupune nicio taxă de înscriere, iar comenzile de food & drinks se vor onora A la Carte din meniul uzual al Berăriei H.

Feel free to invite your colleagues at Lawyers Night #3!Locatie si contact

Beraria H

0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…