IarbăFEST - Ziua III

IarbăFEST - Ziua III

duminică, 28 mai 2017, 10:00

De Vineri până Duminică, 26-28 Mai, te așteptăm pe terasa Berăriei H la IarbăFEST să ne bucurăm împreună de verdeață și de cea mai bună mâncare pe bază de produse vegetale. Intrarea este liberă, iar distracția nu are cum să lipsească!


Atunci când vine vorba despre alimentație și stil de viață sănătos, let’s face it: “mai avem nevoie și de iarbă!”. Tocmai de aceea, la IarbăFEST, salatele și supele de legume vor fi vedetele meniului nostru, iar drink-urile vor fi alcătuite pe bază de sucuri naturale. Berea își va păstra însă locul de cinste, doar e pe bază de hamei, nu-i așa?

Fie că ești sau nu vegetarian, vei avea parte de foarte multă mâncare pe gustul tău deoarece ți-am pregătit un meniu verde complet din care nu vor lipsi Asparagusul, Frigăruile de Halloumi și Couscous-ul Marocan de legume. Printre preparatele care îți vor înverzi weekend-ul se numără și bamele cu ustoroi, salata de ierburi cu Quinoa, supele de lobodă sau păstârnac. Semințele, mugurii și germenii te vor umple de energie pentru săptămâna care urmează, iar mâncarea de spanac, mămăliga și salatele vin să desăvârșească ospățul bio cu care te așteptăm.

Intrarea este liberă, iar berea e pusă la rece! 🍻

▶ Rezervările se fac la:
➡ FORMULARUL DE MAI SUS
➡ 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
➡ vreau@berariah.ro

Doar verde, nimic în rest? Ne vedem la IarbăFEST!


Location and Contact

Beraria H

0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…