Heavy Rotation LIVE @ Nights By The Lake

Heavy Rotation LIVE @ Nights By The Lake

vineri, 18 august 2017, 20:00

Vineri, 18 August, te așteptăm pe terasa Berăriei H să petrecem împreună încă o seară magică de distracție și dans, lângă lacul Herăstrău. Trupa Heavy Rotation revine pe scena Terasei cu Chef de Viață cu un concept nou de live care va include mult dinamism, percuții africane (djembe, timbales, darbuka, cabasa) și euforie fără limite. Intrarea este liberă!


Vineri, 18 August,  te așteptăm pe terasa Berăriei H să petrecem împreună încă o seară magică de distracție și dans, lângă lacul Herăstrău. Trupa Heavy Rotation revine pe scena Terasei cu Chef de Viață cu un concept nou de live care va include mult dinamism, percuții africane (djembe, timbales, darbuka, cabasa) și euforie fără limite. 

Vor fi alături de voi Michel Kotcha (finalistul Vocea României din 2015), Ioana Abramiuc (o voce puternică și o prezență efervescentă), Andrei Neamțu (chitarist, producător și percuționist de excepție), Andrei Cornea (pasionat de tot ce înseamna sunet, special FX, controllers, samples, producător, percuționist) și Sergiu Stanciu, un tobosar extrem de talentat.

Componență:

Ioana Abramiuc (voice & percussions)
Michel Kotcha (voice & djembe)
Andrei Neamțu (guitar, timbales, samples, producer)
Andrei Cornea (special FX, controllers, samples, darbuka, producer)
Sergiu Stanciu (drums)

Intrarea este liberă!

Open Doors: 20:00
Show: 22:00

Rezervările se fac la:

- FORMULARUL DE MAI SUS
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro

Acest eveniment are loc în aer liber, pe terasă. În cazul în care vremea nu ține cu noi, distracția se mută în interiorul Berăriei H!

Locatie si contact

Beraria H

0725.345.345
Kiseleff 32, Parc Herastrau
(fostul Pavilion H)
011343 Bucuresti

Loading…